Renovera sekelskifteshem


Efter vattenläckan i köket, för två månader sen, så har E varje morgon sagt till mig ”Golvet trasigt!” och ”Mamma måste laga!”… Men nu ÄNTLIGEN så är golvet klart! Och jag är så otroligt nöjd med valet av golv. Nu känner jag att jag har fått mersmak på renovering och vill ordna mer i hemmet, men jag får stilla mig och avvakta några år innan något sånt kan hända. 

Så länge drömmer jag bort mig på Hemnet och tv-programmet Husdrömmar, som går på SVT Play just nu! Har ni sett det programmet? Jag blir alltid otroligt inspirerad av dom avsnitten och börjar alltid längta efter nya avsnitt så snart en säsong är över. 

Men visst är TV-utbudet bäst såhär års? Med Husdrömmar, Familjer på resa, Melodifestivalen och Antikrundan på SVT? Eller är det den obegripliga pensionären i mig som talar? ?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.