Vintervår på Barabicu

Förra veckan var jag övertygad om att våren var här! Fåglarna kvittrade och luften var ljummen och doftade vårligt. Och så har den här veckan varit svinkall och vi har haft krispigt snöfall här i Göteborg (där vi mest har snöslask och regn annars). Typiskt aprilväder, alltså!


Jag och en kompis gick till Barabicu igår kväll och det var en himla trevlig afton. Jag går inte särskilt ofta ut på restaurang på kvällen (framför allt eftersom jag har E hemma då, förstås), men det kan verkligen vara trevligt att stundtals byta ut äggröra och pyttipanna (det jag ofta gör hemma, haha) till något mer matigt. Dock känns det alltid som att slänga pengar i sjön när man äter middag ute eftersom jag oftast bara äter upp hälften. Därför känns lunch oftast som ett långt mer smart alternativ för mig, eftersom jag alltid är mer hungrig då, men att man då får betala hälften av summan… Någon som känner igen sig? 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.