Med vänlig hälsning, Bitterfittan 


I lördags morse kunde jag äntligen ”friskförklara” mig (bortsett från min förkylning, men den gills inte eftersom jag haft den sen förskolestarten i september)! Lycklig över att E klarat sig från magsjuke-eländet, och att vi äntligen var friska igen, så ringde jag min syster Moa och bjöd in mig själv och E på pannkakor! Sen bjöd jag in min bror Måns också, hehe. 

I söndags skulle vi ha firat min pappas födelsedag, men två timmar innan fick vi ställa in det på grund av att han hade hög feber. Då fick jag lite panik över att jag lovat E kalas i två dagar, så då bjöd jag in mig och E till Måns på kaffe och bullar, samt bjöd också in resten av kalaset dit. VILKEN BRA IDÉ tyckte alla, fram tills att E kräktes på hela Måns köksgolv – två gånger – innan vi äntligen lyckades ta oss ut genom porten. 

En riktigt fin present från oss alla, till er alla! 

SÅ jag har tappat räkningen på hur många kräkfester och sjukdomar jag och E haft den senaste tiden, vilket jag hittills accepterat, men nu är jag på riktigt bitter. Vad är poängen med att ha en förskoleplats om man bara nyttjar den två dagar i veckan och sedan kurerar sig från alla sjukdomar därifrån under resterande tid? 

//mvh bitterfittan 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.