Fredagskänsla 

Med inlämningen till nästa vecka klar, jobb som kunnat undanstökas och i och med att vi äntligen är friska – i kombination med dagens strålande sol – så har jag verkligen en riktigt fin fredagskänsla! Har ni det också? 

På lördag morgon och på söndag dag så ska det tydligen bli soligt över Göteborg, så då ska jag se till att vara ute med lillskrutten. Då ska jag verkligen försöka känna att jag är ”ledig” (som ensamstående förälder är man ju aldrig ”ledig”, men ni vet vad jag menar) och njuta av vårkänslorna. Imorse när jag lämnade E på förskolan så fick jag beskedet att INGA av barnen var sjuka! Nu får vi verkligen hoppas att det är en ny trend. 

Hoppas ni alla får en riktigt fin helg! ❤🌤🌈

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.