Enkla knep 

I helgen fick jag äran att spendera min lördag med fina Johanna, som driver företaget, bloggen och hemsidan Enkla knep! Hon är en otroligt stark och klipsk person. Vi lagade pannkakor, gick en promenad och fick både kaffe och kakor. Vi passade också på att sitta ute i den vårlika värmen. Nu är det väl ändå vår på riktigt!? Nu kanske jag snart äntligen kan sluta ha dubbla jackor, hehe ?

Johanna tog himla fina fotografier med sin systemkamera. Sanningen är att jag faktiskt nyligen köpt en exakt likadan kamera (tror jag? ?), så jag blev väldigt pepp på att försöka få tummen ur, så jag sen kan experimentera mer med Photoshop också. Tack för en härlig dag, Johanna, med många värdefulla tankeutbyten! ?

2 Comments

 1. Johanna april 3, 2017 at 09:29

  Men tack själv, det var verkligen super mysigt. När vädret blir varmare så tar vi med oss kamerorna och beger oss ut och fotar tillsammans.

  Ha en super grym dag, syns snart igen 🙂

  Reply
  1. Maja Hurtigh april 4, 2017 at 17:53

   Det tycker jag också att vi gör! ? Hade varit galet roligt! OCH gissa vem som idag var hos optikern och uppdaterade linserna? ??

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.