Alla pappor och jag 

Livet kan göras lätt och det kan göras svårt. 

I söndags dammsög jag och torkade golven, och sen var jag banne mig rätt slut. Det enda jag ville göra då var att äta på Max, och jag fick då den storslagna idén att kombinera det nöjet med Es absoluta favoritnöje: att åka spårvagn. Win-win! Väl på Max kände jag att jag liksom knäckt den hemliga lathetskoden, då jag fann mig själv vara en av ytterst få kvinnor på plats, tillsammans med många fäder och barn. 

Gissa om jag var enda personen på plats som läste Svensk Damtidning, när jag åt min hamburgare?


E låter hälsa att den här söndagen var den bästa på länge! 

3 Comments

 1. Johanna april 5, 2017 at 14:42

  Haha, känner igen min pappa som alltid frågar vad jag vill äta när vi träffas. Max, buger king eller nått i den stilen. Du är nog nått på spåret där 😉

  Ha en super grym dag!​​

  Reply
  1. Maja Hurtigh april 5, 2017 at 22:52

   Hehe, eller hur? ?❤️?

   Reply
  2. Maja Hurtigh april 5, 2017 at 22:53

   Detsamma! Ta väl hand om dig ?✨

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.