Trettiplus 


Just nu finns det en hel del roliga serier på SVT Play – som exempelvis serien Trettiplus! 

Trettiplus skapades av humorgruppen Humorstallet, som i grunden är ett gäng stå upp-komiker. Serien ska handla om ”ofrivilligt vuxna” och det tycker jag verkligen är en målande beskrivning av avsnittens innehåll. Som jag har skrattat genom alla avsnitt! Jag kan verkligen känna igen mig i exakt ALLA karaktärerna i serien – alltifrån den neurotiska mamman till dom galna, Disney-sjungande kollegorna. 

Säsong ett visas just nu igen och säsong två har precis inletts. Ett av mina favoritklipp från säsong ett är besöket hos gynekologen. Se det! ?

1 Comment

  1. Pingback: Påskgodis - till dig! - Maja Hurtigh

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.