Ditte & Louise


För att fortsätta tipsa om riktigt bra humorserier, som går på SVT Play just nu, så vill jag verkligen tipsa er om humorserien Ditte & Louise

I stora drag så handlar serien dels om den totalt överkåta Ditte – vars man aldrig vill ligga – och om den nyblivet ensamstående Louise, vars enda önskan i livet är att få bli tillsammans med sin dotters pappa, igen. 

Båda karaktärerna arbetar som skådespelerskor. Dom är så fruktansvärt trötta på den otroligt mansdominerande kulturbranschen i Danmark, och bestämmer sig för att skapa ett nytt team tillsammans, och köra stand up comedy. På vägen att skapa något nytt möter dom den ena svårigheten efter den andra, som skildras på ett fantastiskt tragikomiskt vis. 

Ditte spelas av skådespelerskan Ditte Hansen och Louise spelas av Louise Mieritz. Både Louise Mieritz och Ditte Hansen står även för hela seriens manuskript. Visst kan vi ana att det kanske finns viss sanning bakom serien? ?

Om ni inte sett serien än så SPANA IN DEN! Och om du redan sett den så måste du förstås lämna en kommentar om vad du tyckte ?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.