Påskägg – utan godis 


När högtiderna kommer så kan det vara en utmaning att försöka tänka både sockerfritt, giftfritt och genusmedvetet. Den här gången lyckades jag mer med det senare, men jag är ändå väldigt nöjd med utfallet!

Planen är att Eugén ska få påskägget på påskdagen! Det ska bli roligt att se huruvida han kommer gilla påskäggets innehåll. 


Påskägget i år kommer att innehålla en färgglad jojo och en studsboll (i form av ett ägg) från Lilla Rummet, på Magasinsgatan, samt en liten pipande kyckling och en mask – med genomskinligt snöre, som man drar masken med – från TGR. Påskägget köpte jag också från Lilla Rummet och fjädrarna, som jag lagt i ägget som dekoration, kommer från livsmedelsbutiken runt hörnet. 

Andra tips på saker man kan ha i är exempelvis Pixi-böcker, klistermärken, bokmärken, såpbubblor, ”marraccas-ägg”, vanliga studsbollar, kritor och påskpyssel!  


Lycka till med alla påskägg nu, alla fantastiska föräldrar där ute! Och skulle innehållet bli godis, och inte leksaker, så tror jag mig veta vilka små som kommer vara väldigt nöjda – vilket som ?

1 Comment

  1. Pingback: Glad Påsk! ? - Maja Hurtigh

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.