Påskhäng med vänner

Nu i påsk så fick E och jag äran att få umgås i hela två dagar tillsammans med dessa godingar, och då hann vi med både museumbesök, kyrkobesök och parkhäng! 


Victoria ordnade så att jag kunde vara barnfri i kyrkan, en stund, och lyssna. Så fint åtagande av henne ? Jag fick en väldigt fin stund! Den här sångerskan är fantastisk i sitt konstnärliga uttryck. 

Kyrkobesöket följdes utav fika och parkhäng! 

Vid ett obevakat ögonblick så stal jag Emmeline och satte henne i Es vagn. E var nöjd, jag var nöjd och Emmeline var nöjd! Så bortsett från att det var en sjukt skum sak av mig att göra så var det ändå win-win i situationen! ?

Därmed fick E och jag njuta utav en otroligt fin inledning på påskhelgen! Tusen tack för fina dagar, familjen Malmberg ?

Senare under helgen kom ju snöblandat regn, men vi tog i alla fall tillvara på det fina vädret när det fanns över oss ? Jag tror till och med att jag fick några fräknar på näsan. 

Hoppas ni också fick en gnutta sol på er, nu i helgen, och hann umgås en stund med vänner och/eller familj! ?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.