Grafisk design – val av papper

Alltså jag älskar nördar och jag älskar nörderi på hög nivå. Idag visade vår pedagog oss ett exempel på hur Papyrus såg ut – det första skrivmaterialet människan tillverkade och skrev på redan 3000 år före kristus. Helt galet! Här är ett exempel på papper gjort av björk och getingbon. ? Det kändes verkligen speciellt att hålla i. 


Här är ett par gamla Levis 501:or – i pappersformat! 

Christel hade fantastiskt många och spännande exempel. Jag är fascinerad! Har funderat på det här med att skaffa visitkort, och då känns det ju viktigt vad man väljer att ha för material i själva pappret. 

Har du något bra material-tips till visitkort? ✨

2 Comments

 1. Johanna april 25, 2017 at 19:38

  Ja det är viktigt vilket papper man väljer på sitt visitkort, vill du med till ett rum för papper någon gång. Älskar den affären, va där idag 🙂 Behöver du en skrivare har jag det här som du kan låna 🙂

  Reply
  1. Maja Hurtigh april 25, 2017 at 21:17

   Åh, vad du är snäll! Jag var faktiskt inne på att beställa på nätet, men då ska man ju kunna veta på förhand vilken typ av papper som man gillar! (Med andra ord: Jag går ändå gärna dit och klämmer ?) Min kompis Angelica Sollander har haft flera utställningar för dom, som du säkert har sett då! Jag taggar dig i en av hennes bilder på instagram. Hon gör papperskonst! ?❤️✨

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.