Vårt sommarrum Den här veckan har jag och E haft premiär av vårt extra sommarrum! Så himla härligt att bara sitta där och njuta av vårvärmen. 


Nu ska ni få världens enklaste och godaste sommartips av mig! Fyll ett glas med frysta hallon, häll på en skvätt hallonsoda, krossa ihop bären med hallonsodan och – tadaaa! – plötsligt har du fått sommarens godaste hallonsmoothie eller hallonsorbet, beroende på hur mycket hallonsoda du hällde på. 

Du kan tacka mig senare ?

2 Comments

 1. Nazima maj 5, 2017 at 18:06

  Men, vilket grymt smaskigt tips, Maja!
  Ha en riktigt fin helg!

  Kramar

  Reply
  1. Maja Hurtigh maj 6, 2017 at 09:12

   Vad roligt att du gilla det, Nazima! ? Jag kom på det hela förra sommaren. Förmodligen på grund av brist på annat smaskigt hemma ? Blev oväntat lyckat och något jag bjuder spontanbesökare på ? Stor kram och trevlig helg! ❤️

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.