Bloggnätverk i Göteborg 

Foto: Therese Larsson

PåsmällenMinimeringsmästarna, Thaimorsan, Martinajohansson, Citycatwalk, Nazimasmatochhem, Enklaknep, Tessochlex

Johanna (som har företaget enklaknep) och Siranee (som har företaget thaimorsan) har dragit igång en bloggworkshop, där dom bjudit in göteborgsbloggare till att byta erfarenheter och lära sig mer om bloggande, entreprenörsskap och företagsamhet. Det är så inspirerande att möta alla dessa drivna kvinnor! Alla är otroligt stöttande och generösa med sina erfarenheter och jag tror verkligen att alla vinner i längden med sin öppenhet. 

Jag tror att vi börjar röra oss från en individualistisk era till att mer börja tänka ”tillsammans är vi starkare”. För ensamma kan vi vara starka, men med en samling av generösa personer tror jag att vi alltid kommer vara starkare. 

Tusen tack till alla generösa deltagare! 

1 Comment

  1. Johanna maj 9, 2017 at 18:06

    tack tack tack för att du kom, och delade med dig av dina erfarenheter!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.