En framtid bakom sig 

Som många av er säkert redan vet så har Isabella Löwengrip separerat från sitt ex. Jag kommer inte kommentera händelsen mer än att jag verkligen vill sända mitt varmaste deltagande till Isabella. 

Att separera från min sons pappa kan vara något av det svåraste jag gjort. Att ”ge upp” en familj är verkligen inte lätt. Det är att lämna en hel eventuell framtid bakom sig. 60 år i backspegeln som aldrig blev av. Det är att sörja barn en aldrig fick. Att alltid ha ansvaret för fredagsmyset själv. Att behöva rodda hämtningar, lämningar och matlagningar på egen hand. Att ensam ha ansvaret för alla klädinköp, matinköp och fritidsaktiviteter. Att ensam ta sig igenom långa kräknätter. 

Kära nyseparerade vän, 

Många av dina mål och drömmar i livet kanske känns helt förstörda för dig och barnen nu. Men jag vill att du ska veta att dina drömmar och mål visst får finnas kvar – dom har bara ändrat form. 

Låt dig själv få vara mänsklig ett tag. Sök dig till värmen hos vänner som förstår, och ensamstående som förstår. Det kan kännas ensamt och tungt ett tag, men snart kommer du att möta andra som kan ta till sig vad du går igenom och som kan möta dig där du är i livet just nu. 

Vänliga hälsningar,

Ensamstående småbarnsmamma 

3 Comments

 1. Pingback: Drömmen om en praktikplats på en kommunikationsbyrå är stark  – Maja Hurtigh

 2. Susanna maj 11, 2017 at 21:29

  Jag kan inte ens föreställa mig hur tufft det måste vara att ta ett sånt beslut 🙁

  Reply
  1. Maja Hurtigh maj 11, 2017 at 22:12

   Det finns förstås tunga argument som driver en familj till att göra det valet, framför valet att fortsätta leva tillsammans. Alla familjer har ju olika anledningar och jag är säker på att familjen Löwengrip-Spångberg gjort kloka överväganden innan dom valt att gå ut offentligt med sitt beslut. ❤️

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.