Kommunikationsplan 

Den här veckan så har min klass inlett arbetet med att göra en kommunikationsplan! 

Vi kommer att göra en omvärldsanalys, en kommunikationsplanering, en budget, en kampanj, ett kampanjmaterial, etcetera. Vi fick vara max fyra personer i alla varsina grupper, och jag och min kurskamrat Angelika valde att bilda en grupp på bara två personer, vilket ju skapar både för- och nackdelar. Nackdelen är att vi bara är två personer som ska skapa hela arbetet, men fördelen är att vi är två arbetsamma personer som är väl synkade med varandra. Förhoppningsvis blir utfallet som vi hoppas på, och det är förstås ett godkänt arbete och en nöjd kund! 

Den här gången har vi en faktisk kund, och det är Göteborgs stad som både gett oss uppdraget och som dessutom kommer delta på vår muntliga presentation. 

Det blir alltså några spännande och intensiva veckor framöver! Än så länge tror vi oss ha läget under kontroll. Vi har redan konstaterat att vi båda har lätt för att gräva ned oss i detaljer men gärna tenderar att fördjupa oss för mycket och skriva för mycket text, så vår utmaning kommer att vara att hålla oss på banan och se till att hålla texten kort, eftersom tidsåtgången och textutrymmet är begränsat.  

Jag hade hoppats på ett bättre väder i helgen, men idag har vi hållt oss inne och passat på att testa vår nya tvättmaskin och torktumlare, lekt med bilar och lagat och ätit mycket pannkakor. 

Hoppas du har haft en härlig vecka och får en riktigt lugn och rolig helg! ?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.