Thaiafton med thaimorsan

I fredags kväll bjöd fina Siranee – Thaimorsan – in till Thaimiddag och bubbelbad! 

Det blev en så underbart härlig kväll och jag tror alla stormtrivdes. Det var länge sedan som jag åt så god och så mycket mat! 

Under kvällen verkade det inte finnas någon botten på min hunger, vilket visade sig vara tur, med tanke på hur mycket alkohol jag hällde i mig under kvällen… Kan bara konstatera att den här småbarnsmamman inte dricker ”tillräckligt mycket vin” särskilt ofta annars ?


I Thailand äter man tydligen all mat för hand, och alla tar varje munsbit i handen, direkt från tallrikarna på bordet. Detta anammade vi under kvällen, och det tycker jag var väldigt trevligt! Perfekt om man vill kunna smaka lite av mycket, utan att riskera att lägga för mycket på sitt fat. 

Till vänster, ovan räkorna, kan ni se en rätt som kallas ”somtam”, som tydligen är väldigt vanlig i Thailand. Det var sååå gott! Skulle lätt ha kunnat äta det varje dag. 

Middagen var fantastisk och jag var så glad i hågen att jag helt glömde ta bilder på själva badbubblandet! Men det var så härligt, och precis vad den här mamman behövde. 

Tack Siranee, Johanna, Jenny och Mikaela för en underbar kväll! 

1 Comment

  1. Pingback: Afterblogg: thaiafton & spa-bad med Thaimorsan ⋆ Thaimorsan

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.