Helvetesveckan 

Igår morse, när jag gick upp för att lämna sonen på förskolan, så hade jag helt enkelt inte hjärta att göra det. E hostade som aldrig förr, och jag likaså. Alltså fick E vara hemma igår. Imorse försov vi oss otroligt mycket och kom ovanligt sent till förskolan. Själv kom jag förstås ännu senare till universitetet. Utanför datasalen mötte jag Emma i min klass, som frågade hur det gick för oss. Jag förklarade att både jag och E var sjuka igår, men att det väl bara är att köra på ändå. Då svarade Emma att hennes grupp hade trott att inlämningen var imorgon. 

”Men vad skönt för er att få en extra dag då!” svarade jag glatt, som då tänkte att inlämningen var på torsdag. 

”Men inlämningen är ju idag klockan 16..?” sa Emma lite försiktigt. 

Jag frustade till av skratt till svar. 

”Nu skojar du, va?” skrattade jag fram, med skräckslagen min, innan jag kastade mig in i datasalen. 

Klockan var då 10:30 och det innebär att vi hade fem och en halv timme på oss att sammanställa fyra dokument och sex grafiska utformningar. Tydligen hade det skapats ett utbrett missförstånd i hela klassen, då flera hade lyckats missförstå inlämningstiden. På något mirakulöst vis lyckades jag och Angelika ändå lämna in 45000 tecken, plus cirka 30 000 tecken i bilagor, samt de grafiska utformningarna. Fråga mig inte hur det gick till.

Imorgon gör vi power point-presentationen och på torsdag har vi den muntliga presentationen. 

Sänd oss gärna en liten tanke till på fredag med lyckönskningar om att allt kommer gå bra… Vi kan uppenbarligen behöva all lycka vi kan få! 

3 Comments

 1. Johanna maj 31, 2017 at 07:52

  Grymt bra jobbat på inlämningen! Usch va jobbigt att det inte var klart och tydligt när ni skulle lämna in från början.

  Reply
  1. Maja Hurtigh maj 31, 2017 at 15:47

   Ja, det är ju trots allt kommunikation som lärarna lär ut…

   Reply
  2. Maja Hurtigh maj 31, 2017 at 23:25

   Men tack, Johanna! Den peppen behövde jag verkligen ❤️

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.