Till oändligheten och vidare!

Helvetesveckan är över! Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta för alla hurrarop och positiva tankar som jag fick förra veckan. Jag kände mig verkligen stärkt av det och det mesta flöt på bra, trots allt. 

Jag och Angelika hade vår presentation, och utöver att presentationen innehöll för mycket text på power pointen (vilket vi visste på förhand – men att ont om tid och att minnet behövde hjälp på traven fick segra över förnuftet att korta ned) så tycker jag att presentationen blev riktigt bra! Jag är nöjd med min insats och kände att jag växte med uppgiften. 

Den här veckan inleds sommaren med Eugén på riktigt, och det känns helt underbart! Idag syns jag även i GP, och jag tänkte skriva några ord om det snart. Vi ses i sommarsolen ????

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.