Lillebror stor 

På Sveriges Nationaldag fyller min lillebror år! Den lyckosten har alltså alltid en röd dag på sin födelsedag och är alltid ledig då. I år skulle han dessutom på bal med sin flickvän på kvällen, så dagen fick firas till max, och vi i familjen fick fira plutten på morgonen. 

Grattis på födelsedagen, Måns! Detta året fyllde han 22 år! Kan knappt förstå att jag själv fick barn redan när jag var 22 år. När jag pratar med äldre generationer så var ju det en vanlig ålder att få barn på, och söker man sig till kranskommuner till Göteborg så är det också ganska vanligt. De flesta nyblivna föräldrar jag känner i Göteborg är över 30 år. Lillebror verkar inte ha en tydlig ”skaffa barn”-plan än. Med lite tur kanske han avvaktar många år så jag får bebisgosa även när min bebis blivit stor! 

På kvällen hade min gamla kör Nationaldagskonsert, och på sommaravslutningen och julavslutningen får vi så kallade ”gamlingar” (vi som en gång har sjungit i kören, men som har slutat) vara med, vilket jag förstås gärna är varje år! Det är alltid en vacker och nostalgisk upplevelse, och så även i år. Sommaravslutningskänslan blir också stark för mig, och det blir en fin övergång från hektisk vår till en mer stillsam sommar. 

En fin nationaldag ???? 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.