Intåg i sommarhagen 

En stor del av min uppväxt har jag spenderat i Göteborg Domkyrkas Flickkör och Ungdomskör. Om det är något jag verkligen önskar min son i livet så är det glädje till sång och musik. I vuxen ålder uppskattar jag nästan ännu mer att ha fått ta del av alla mina äventyr genom den kören. Dels den fantastiska sångutbildningen jag fått från min körledare tack vare Svenska Kyrkan, men också gemenskapen, resor och tävlingar jag fått uppleva tack vare kören. 

På nationaldagen har kören årligen konserten Intåg i sommarhagen, liksom årliga Luciakonserter (alltid slutsålda – måste bokas i augusti, om jag minns rätt), Julkonsert på julaftons morgon, och såklart många, många fler framträdanden på otaliga mässor i olika kyrkor runt om i landet. Så otroligt vackra konserter och jag känner mig lyckligt lottad för alla konserter jag fått både delta i och uppleva. 

Tusen tack till körledaren Petter Ekberg för alla mina fantastiska år i kören! 


På länkarna nedan kan ni höra senaste konserten i sin fulla längd, men jag har också lyft fram mina favoriter, där jag är med, nedan: 

Gå gärna in och lyssna på alla fantastiska barn (de yngsta barnen är 8 år) och ungdomar, och låt dig själv få översköljas av en underbar sommarkänsla ????

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.