Syfte och Mål 

Johanna, på enklaknep, delade ett inlägg med frågan ”Varför bloggar du?”. I inlägget ber hon faktiskt också om ursäkt för att frågan skulle kunna uppfattas som uppkäftig, men mitt fyrkantiga jag tycker inte alls att frågan är uppkäftig, utan snarare genuin och nyfiken. 

När jag funderar på mitt syfte och mål med bloggen så tror jag att bloggen skulle må bra av tydligare riktlinjer. När jag startade bloggen i september så hade jag  en önskan om att kunna nå ut i medier och göra min röst hörd, eftersom jag faktiskt tycker att jag är påläst och att många av mina tankar och framtidsspaningar är bra. Jag ville också starta en möjlighet för mig att skapa samtal med andra likasinnade. Den senaste tiden har jag funderat mycket på detta, fram och tillbaka. 

När jag startade bloggen så trodde jag att bloggen till stor del skulle handla om barn, nära föräldraskap, genusmedvetenhet och giftfria val, eftersom det var det jag hade nördat ned mig i mest de senaste 2 åren. Men alltmedan tiden gått, under det senaste året, så har jag insett att mitt nörderi främst kommit att handla om just kommunikation, eftersom det är det stora ämnet som jag har nördat ner mig i nu under det senaste året, i och med mina studier. Därför tror jag att ni kommer kunna läsa alltmer om medier och kommunikation här. Jag vill göra nånting mer av min flik Mediekritan. Frågan är bara hur jag ska gå tillväga. Men snart faller väl pusselbitarna på plats! 

Har du något bra tips på lut till mig? Vad vill du se mer av, här på bloggen? 

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.