Midsommarafton på Västkusten 

Midsommarafton inleddes i år med jordgubbar i grädde, kaffe, en dusch och sedan smyckande av midsommarstången! Sedan fortsatte vi förstås dagen med bubbel, god mat, trevligt sällskap, mycket sång, dans, kransbindande och ljuvliga stunder. 


På dagens agenda stod det ju regn, men jag tycker ändå att vi klarade oss lindrigt undan på mina föräldrars land. Dagens höjdpunkter – för både mig och E – var nog att lillprinsen fick så mycket uppmärksamhet och kärlek från så fina vänner ?

Vi fick alltså en underbar midsommarafton! Tusen tack till alla som förgyllde och möjliggjorde denna vackra sommardag! ????

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.