Världens bästa grannar 

I Sverige så är vi ju vana vid att vara lite rädda för våra grannar, och att smyga runt varandra och knappt säga ”hej” till varandra, men av någon anledning så har jag alltid funnit vänner i mina grannar – vart jag än har befunnit mig! 

När jag bodde på Södermalm så lunchade jag och gick ut med min granne – och vän – Stefan, som driver Detective Marketing samt Sharkonomics. Här i Göteborg har jag funnit fantastiska vänner i Signe och Tom! Signe skolar just nu om sig från modell till jurist, och Tom från fotbollsspelare till polis. Jag känner mig så lyckligt lottad att få vara omgiven av så otroliga personer, i min direkta närhet! Helt fantastiska människor, som jag har den stora äran att få spendera tid med.

I helgen firade vi att Tom har fyllt 30 år, och högt uppe bland takåsarna hade jag den stora äran att få dela den här kvällen med världens bästa par, och grannar. För jag har – garanterat – världens bästa grannar! 

Tusen tack för en underbar kväll, Signe och Tom, och stort GRATTIS, till dig Tom, på 30-årsdagen! ???✨?

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.