Influencers of Sweden: Maja Hurtigh - Månadens Medlem!

Influencers of Sweden är en fantastisk organisation, som grundades av Linda ”Lalinda” Hörnfeldt. Hon och Clara ”Underbaraclara” Lidström kickade igång verksamheten i sin nuvarande form, och idag har den hundratals medlemmar. 

Väletablerade influencers som exempelvis Jonna JintonMargaux Dietz och Sabina Decirée är medlemmar.

Månadens Medlem: Maja Hurtigh

Under den här månaden så har jag fått den stora äran att bli utnämnd till Månadens Medlem, av Influencers of Sweden! Jag är så glad för den här utmärkelsen. Tusen tack för att ni vill uppmärksamma vad jag gör!

Månadens Medlem: Maja Hurtigh

Du som har en passion för just sociala medier, vårt medielandskap och Influencers – vilka trender tror du vi kommer få se bland Influencers under 2018?

Vi kommer att få se mer rörlig bild och mer politiska budskap på sociala medier, under år 2018. Nästa år är det valår, och det kommer vi att tydligt märka av via sociala medier. En annan trend som är på stark uppgång är fysiska möten. Om vi under det senaste årtiondet ägnat oss åt att lära oss interagera via nätet så handlar det kommande årtiondet parallellt också om fysiska möten och grupper. Från att vi tidigare har försökt skapa ett individualiserat samhälle så längtar vi nu efter sociala sammanhang och grupper, vilket sätter press på företag att ha fler events och fysiska, sociala plattformar.

Läs gärna hela intervjun här! På Influencers of Swedens hemsida delar jag med mig av fler spaningar, inför år 2018.

Tusen tack till dig! 

Men tusen tack också till dig som följer, läser, gillar, kommenterar och delar vad jag skriver! Det är tack vare ditt engagemang som jag är aktiv, och utan dig så hade majahurtigh.se inte funnits.

TACK för ditt engagemang, och tack för att du finns!