Så lunka vi så småningom

Under julledigheten så har jag haft en fullt medveten sociala medier-paus (med lite småfusk på Facebook och Instagram)! Jag har bland annat uppdaterat om julafton, nyårsafton och det gångna året, men annars så har det faktiskt varit ganska så lugnt och tyst från mig, på nätet. Och det är väl för att vi också har haft det lugnt och skönt hemma!

Närmsta kretsen – bästa festen 

Alla julledighetens dagar har liksom smält ihop med varandra och mitt fokus har gått från att blicka utåt – mot omvärlden – till att fullständigt blicka inåt och till min närmsta krets. Så lyxigt att få några dagar dedikerade till familj och nära vänner! Ärligt talat så har det känts otroligt skönt och härligt att ha haft möjligheten till att fokuserat på helt andra saker under några veckor. Jag har inte direkt känt en brådska att kicka igång året med en smäll, utan tycker att det är skönt att ha tagit det lite lugnt. Kanske är vi många som känner så?

Nu lyfter vi blicken 

Men nu börjar jag känna att jag så sakteligen börjar komma tillbaka till vardagsflödet igen! De senaste veckorna har jag redan hunnit vara i Stockholm (på mitt första styrelsemöte för Ung Media Sverige), varit på sonens 3-årskontroll hos BVC (hos samma BVC-sköterska som jag hade när jag var liten!), samt haft förra terminens sista inlämningar och seminarium på Göteborgs Universitet. Och den här veckan drar vårterminens första kurs igång! Så nu kommer förmodligen inspirationen och kreativiteten börja gödas och flöda som vanligt här igen.

Hur mår du, efter jul, mellandagar och nyår? Är vardagen redan i full gång eller lunkar du också in i det nya året, så sakteligen?

4 Comments

 1. Linda januari 16, 2018 at 19:27

  Här har det kickat igång, sen efter trettonhelgen. Men ändå i en logementet maklig takt än stressen som infann sig precis innan jul. Känns ändå helt okej med den stundande våren.

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 18, 2018 at 18:47

   Ja, jag behövde verkligen den här ledigheten! Tid och möjlighet till att dra ner på tempot och förväntningarna till att bara finnas till i nuet. Nu längtar jag också efter våren och ljuset! ?

   Reply
 2. Sofie - gravid med tvillingar januari 15, 2018 at 12:51

  Här lunkas det på med en växande mage 🙂 ser fram emot våren, värmen och sedan tvillingarnas ankomst till sommaren 🙂

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 15, 2018 at 13:22

   Så underbart det låter! Hur mår du, genom graviditeten? Det måste vara tungt att bära två små! ?

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.