Drömmig höst i Göteborg

Vilken fantastisk sommar vi har haft! Och så fort tiden har gått! Senast jag skrev till dig här så var vi i mitten av juni och jag hade precis återhämtat mig från min operation.

Nya spännande äventyr väntar

Nu närmar vi oss slutet på augusti och efter ett välbehövligt (sista!) sommarlov så har jag mer energi än någonsin förr och är så pepp på en spännande höst. För gissa vem som i början på juli kammade hem drömjobbet som PR-konsult? Jo – jag, förstås! För ingen mindre än VD:n och ägaren till det väletablerade stockholmsföretaget Andréasson PR ringde för att smida planer om expansion av Andréasson PR från Stockholm till Göteborg. Var jag intresserad av detta nervkittlande uppdraget? Såklart!

Nu kittlar det i magen när jag läser på om nuvarande kunder, nya kunder och möjligtvis framtida kunder…? Har du ännu fler tips på företag att kontakta här i Göteborg så hör bara av dig! Det här blir kul och spännande på så många vis och jag är så pepp på att få dra igång på allvar.

På måndag morgon nästa vecka är det jag som strosar nerför Avenyn och genom Trädgårdsföreningen för att landa på kontoret vid Drottningtorget. Hur drömmigt!? Nu kör vi!

Så tusen, tusen, tusen tack till alla er som har tipsat, gillat, delat, ringt, sms:at, peppat och hört er för om både möjliga och omöjliga jobb och uppdrag för mig inför nu i höst! Utan er hade jag aldrig stått där jag är idag.

Vad har du för drömmiga höstplaner?

Nytt jobb? Nyrenovering av köket? Ny soffa på ingång? En ny serie att sträckkolla på till tända ljus? Nya kuddar till soffan och sovrummet? En uppdatering av höstgarderoben? Hit me med ditt bästa höstpepp för 2019!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.