Om mig

Kort om mig

Mitt namn är Maja Hurtigh. Jag är en strategisk och kreativ person som brinner för att stärka företags varumärken. På Andréasson Public Relations arbetar jag som PR-konsult. Utöver det driver jag min egen medieplattform majahurtigh.se, samt är styrelseledamot för Ung Media Sverige och styrelseordförande för Unga Medieproducenter, i Stockholm.

Varför finns majahurtigh.se?

Den här medieplattformen är till för dig som vill fördjupa dina kunskaper om det nya medielandskapet. Huvudfokus är på kommunikation i det digitala, sociala landskapet och riktar sig främst till dig som arbetar med traditionella och sociala medier. Här reflekterar vi också över medier och samhället ur ett liberalfeministiskt perspektiv.

Vem är jag?

Jag är en Highly Sensitive Person (HSP), vilket innebär att jag bearbetar intryck på ett djupare plan än andra. Min känslighet inför omvärlden gör mig till en skicklig omvärldsanalytiker, som i ett tidigt skede uppfattar nya samhällstrender. Mina insikter om medier, branscher och företag delar jag med mig frikostigt av, här på majahurtigh.se.

Varmt välkommen hit!

Maja Hurtigh
maja(a)hurtigh.se
https://majahurtigh.se/