Om mig

Mitt namn är Maja Hurtigh. Jag bor i Göteborg, är 25 år och studerar på Medie- och kommunikationsvetarprogrammet, på Göteborgs Universitet. Bortom studierna driver jag min egen medieplattform majahurtigh.se, arbetar på Balfe Arbman Communications AB samt är styrelseledamot för Ung Media Sverige, i Stockholm.

Den här medieplattformen är till för dig som vill fördjupa dina kunskaper om det nya medielandskapet. Huvudfokus är på kommunikation i det digitala, sociala landskapet och riktar sig främst till dig som arbetar med sociala medier.

Min son är förstås den käraste jag har. Som ensamstående förälder är det med ett stort engagemang som jag ansvarar för sonens uppväxt och uppfostran. I mitt föräldraskap strävar jag efter nära föräldraskap, genusmedvetenhet och giftfria val.

Som person är jag introvert men uppfattas nog oftast som extrovert. Jag ser både mig själv och sonen som HSP (Highly Sensitive Person). Jag har få men nära vänner och ägnar alldeles för många timmar om dygnet åt att lösa världens alla problem. Det går nog sällan bra.

Varmt välkommen hit!

Maja Hurtigh
maja(at)hurtigh.se

3 Comments

 1. Annikas Ekologiska januari 10, 2017 at 17:59

  Hej! Så spännande med en ny blogg att följa….jag är också en av HSP personerna och skriver om detta i min blogg…. Mysig blogg du har!

  Reply
  1. Maja Hurtigh januari 11, 2017 at 22:29

   Tusen tack, Annika! Du är så varmt välkommen hit 😃 Det är skönt att veta att vi är fler högkänsliga där ute 😊❤️

   Reply
 2. Mikaela oktober 31, 2016 at 12:01

  Hej Maja! Vilken fin blogg du har och tack för pratstunden igår 🙂 Ser stora likheter med mig själv när jag läser din story… introvert, dansa, måla, giftfri, ull och bomull, få nära vänner men sanna sådana. Så härligt!! Ha en fantastisk dag och hoppas vi kanske ses igen! /Mikaela

  Reply

Hur går dina tankar om ämnet?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.